Sesong 1 er et selskap i vekst, og vi ser nå etter nok en innholdsprodusent i 100 % fast stilling.
Ett av våre suksesskriterier er flat struktur og en gjeng som leverer stort og smått med samme gode innstilling. Arbeidshverdagen er veldig variert, og vi har et bredt utvalg kunder og arbeidsområder.

Vi ser etter en person med kreativt hode og et godt blikk for godt innhold til bruk i forskjellige kanaler. Du må ha erfaring innen produksjon og redigering av film, samt erfaring med grafisk design. Du må beherske Photoshop, InDesign, Illustrator og Final Cut Pro/Premiere godt.

Vi ser etter deg som som er kreativ, strukturert og engasjert. Du motiveres av å fange øyeblikkene både på turné, på store og små arrangement, men også å skape engasjement gjennom kampanjer.

Hos oss får du jobbe med noen av Norges største artister, arrangement og TV-produksjoner, og jobbe i team i tett samarbeid med kreativ leder og prosjektleder. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø i sentrale lokaler i Oslo.

Stillingen er en fast ansettelse i 100 % stilling. Helge- og kveldsjobb, samt reising må påregnes.

Sesong 1 er et musikk-, produksjon-, og arrangementsselskap. Vi jobber med markedsføringskampanjer for store norske artister, produserer TV,  og lager konferanser og arrangementer. Vi jobber med kunder som Kaizers Orchestra, Bjørn Eidsvåg, NRK, Storytel, Det Kongelige Hoff, Spellemannprisen, Skal vi danse og Melodi Grand Prix.

Vi vil ha en arbeidsplass som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og ønsker oss kvalifiserte søkere med ulik alder, funksjonsvariasjon, kjønn, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn.

Send søknad og CV, samt tre produksjoner du har laget til .

Søknadsfrist 15.09.23.