Sesong 1 er et selskap i vekst, og ser nå etter en ny publikums- og eventkoordinator i 100% fast stilling.
 
Ett av våre suksesskriterier er flat struktur og en gjeng som leverer stort og smått med samme gode innstilling. Derfor ser vi etter en person som liker både de store og de små oppgavene. Noen som går inn i opprigg og gjennomføring av et stort arrangement med ro og gode planer, tar i mot publikum med godt humør og som viser respekt for alle den møter på sin vei. Personen må være opptatt av å levere 100% på alle oppgaver, og ha lyst på en variert arbeidshverdag.
 
Vi kan tilby en jobb med noen Norges største arrangement og TV-produksjoner, og et godt arbeidsmiljø i sentrale lokaler i Oslo.
 
Stillingen er en 100% fast stilling fra 01.09.2022, eller tidligere om mulig. Helg- og kveldsjobb må påregnes. 
 
Sesong 1 er et musikk-, produksjon-. og arrangementsselskap. Vi jobber med store norske artister, og produserer podkaster, TV, konferanser og arrangementer. Vi jobber med kunder som Sondre Justad, Bjørn Eidsvåg, Nasjonalmuseet, SIKT-konferansen, Spellemannprisen, Mental Helse, Skal vi danse, Maskorama og Melodi Grand Prix. Sesong 1 har syv heltidsansatte og holder til i Hausmanns gate i Oslo. 

Vi vil ha en arbeidsplass som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og ønsker oss kvalifiserte søkere med ulik alder, funksjonsvariasjon, kjønn, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn.

Send kort søknad og CV til siri@sesong1.no.

Søknadsfrist 10.06.2022.