Sesong 1 er et selskap i vekst, og ser nå etter en ny publikumskoordinator som kan jobbe lørdager sammen med oss på høstens Skal vi danse.

Ett av våre suksesskriterier er flat struktur og en gjeng som leverer stort og smått med samme gode innstilling. Derfor ser vi etter en person som liker både de store og de små oppgavene. Noen som går inn i opprigg og gjennomføring av et stort arrangement med ro og gode planer, tar i mot publikum med godt humør og som viser respekt for alle den møter på sin vei. Personen må være opptatt av å levere 100% på alle oppgaver, og ha lyst på en variert arbeidshverdag.

Vi trenger noen som kan jobbe hver lørdag fra 26.august til 11. november.

Er dette noe som kan passe deg? Send en mail med en kort introduksjon av deg selv til gabriela@sesong1.no

Sesong 1 er et musikk-, produksjon-. og arrangementsselskap. Vi jobber med store norske artister, og produserer podkaster, TV, konferanser og arrangementer. Vi jobber med kunder som Sondre Justad, Bjørn Eidsvåg, Nasjonalmuseet, SIKT-konferansen, Spellemannprisen, Mental Helse, Skal vi danse, Maskorama og Melodi Grand Prix. Sesong 1 har syv heltidsansatte og holder til i Hausmanns gate i Oslo.

Vi vil ha en arbeidsplass som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og ønsker oss kvalifiserte søkere med ulik alder, funksjonsvariasjon, kjønn, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn.